tv.eReport.sk

Na hlasovaní predkladá Mikloško procedurálny návrh v rozpore s rokovacím poriadkom

Aktuálne politické spravodajstvo, poltické brífingy, informácie z národnej rady, úradu vlády, ministerstiev SR, politické aktuálne rozhovory. V centre diania s eReport TV a relácií jeho štúdia.

Ďakujeme, že nás sledujete.
eReport TV

Ďakujeme, že nás sledujete.
eReport TV


Komentáre

  • Rišo Glück povedal len pravdu. Šimečka je naozaj potomok rodiny, ktorá počínajúc jeho dedom, tvrdým zástancom politických čistiek v 50-tych rokoch, šírili len demagógiu a zlobu. Pracovali vždy proti občanom SR v prospech zahraničných západných záujmov, za čo boli aj západom platení. Šimpanzov otec kydá na Slovákov a sprostí progresívci sa voči nemu ani neohradia, hoci aj oni sú Slováci, aj keď si to neradi priznávajú.
    A týchto lumpov ide brániť senilný Mikloško. Môže si svoje farizejské kecy vrátane žiadosti o „ospravedlnenie“ strčiť do zadu pod svoj čierny klérokabát do miesta, ktoré produkuje rovnako kvalitný „svieži“ materiál ako jeho ústa.

  • Úbohosť opozície! I preto sme tam kde sme. Žiadna koncepcia. Iba ako parazitovať a útočiť. Primitívne egá, ktoré sa premietajú v spoločnosti. Národný šport: obchádzať zákon, urvať čo sa dá, vydierať každého….a urážať všetkých.
    Matka a družka Šimečku: príživníčky.
    Všetky takéto „mimovládky“ treba zrušiť!
    A riadne preorať dotačný systém. 90% dotácií získava ami nie 10% žiadateľov. Preto vtreba mimovládky zrušiť. Obce vedia čo potrebujú a na čo treba prispieť. Inak, je to všetko záujmová činnosť. Nie „zárobková“!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

TV
NA ŽIVO
SPRÁVY
RELÁCIE
Najdi