tv.eReport.sk

Marián Viskupič: V SaS sme radi za 5% DPH na knihy, mať vzdelaného občana je základ

Aktuálne politické spravodajstvo, poltické brífingy, informácie z národnej rady, úradu vlády, ministerstiev SR, politické aktuálne rozhovory. V centre diania s eReport TV a relácií jeho štúdia.

Ďakujeme, že nás sledujete.
eReport TV

Ďakujeme, že nás sledujete.
eReport TV


Komentáre

  • Zaujimave, ze pri knihach 5% urobi vela ale pri potravynach podla nich znizenie o 5% nic nespravi. Takze ak to je?
    Pri knihach nie je vstupny material, energie, vyrobne naklady? Hm.
    Panko bol sucastou predchadzajucej vlady kde velmi rad hlasoval za predlzenie vynimocneho vztahu aby mohli lahsie kradnut.
    Hlasoval za vsetky picoviny co Kolikova a jej banda spolu s Matovicom vymysleli. Len aby sa udrzali pri moci.

  • Chýbal mi výpočet pána Viskupiča, koľko sypeme posledné roky do Ukrajincov žijúcich na Slovensku, ktorí sú tak chudobní, že postupne skupujú nehnuteľnosti po Slovensku. Dôchodcom by zobral, tí si dávno svoje odpracovali. Vlaky zadarmo ho bolia pre našich občanov, ale tie peniaze z našich daní vo všetkých oblastiach pre ľudí, čo nevyprodukovali pre náš štát ani cent mu navadia. Krútiť sa so svojimi múdrosťami bude okolo mikrofónu ako paragraf. Zabudol, že aj jeho strana v minulých vládach rozdávala ako zo svojho. Rýchlo zabudol a aj všetci, čo teraz mekocú proti konsolidačnému balíku, že napr. očkovacia lotéria nebola z Matovičových peňazí, ale že sa musíme teraz na tie ich hlúposti vyskladať všetci, aj tí čo sme tých hlupákov, čo toto spôsobili nevolili. Matovičovci zlikvidovali finančne aj samosprávy, to bude ďalšia etapa zdražovania, lebo inak mnoho miest a obcí skrachuje. Predchádzajúce vlády za posledné tri roky spustili časované bomby. Stále to väčšine obyvateľstva nedopína, a budú reptať na túto vládu.

  • Chýbal mi výpočet pána Viskupiča, koľko sypeme posledné roky do Ukrajincov žijúcich na Slovensku, ktorí sú tak chudobní, že postupne skupujú nehnuteľnosti po Slovensku. Dôchodcom by zobral, tí si dávno svoje odpracovali. Vlaky zadarmo ho bolia pre našich občanov, ale tie peniaze z našich daní vo všetkých oblastiach pre ľudí, čo nevyprodukovali pre náš štát ani cent mu navadia. Krútiť sa so svojimi múdrosťami bude okolo mikrofónu ako paragraf. Zabudol, že aj jeho strana v minulých vládach rozdávala ako zo svojho. Rýchlo zabudol a aj všetci, čo teraz mekocú proti konsolidačnému balíku, že napr. očkovacia lotéria nebola z Matovičových peňazí, ale že sa musíme teraz na tie ich hlúposti vyskladať všetci, aj tí čo sme tých hlupákov, čo toto spôsobili nevolili. Matovičovci zlikvidovali finančne aj samosprávy, to bude ďalšia etapa zdražovania, lebo inak mnoho miest a obcí skrachuje. Predchádzajúce vlády spustili časované bomby. Stále to väčšine obyvateľstva nedopína, a budú reptať na túto vládu.

  • Pan Viskupic🎉 bol konkrétnejší na Infovojne, ako v parlamente. Konkrétne návrhy zas chýbali! Jednoducho mal dať návrh ako ušetriť v zdravotníctve! Ti chýbalo.
    Už tých jeciv bolo dosť! Opozícia kradla. Tak dajte návrh. Jasný, stručný. K veci!
    Nepočula som od niekoho, aby sa krátili výdavky na obrany! Takže sa nerobte dôležitý! Ja by som zakázala „hospodáriť“ s firmami, kto neplatí dane na Slovensku!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

TV
NA ŽIVO
SPRÁVY
RELÁCIE
Najdi